Monday, May 7, 2012

Kenduri kawen dan Fatin Liyana

Assalamualaikum ^_^


Minggu ni aku rase minggu paling buzy sekali. mane tak nye. hari isnin sampai khamis keje. pastu jumaat kena terbang g segamat sebab nak kena jumpe advisor. terbang tau. =..=  pastu hari sabtu ikot mak pegi family day kat Port Dikson. last sekali harini pegi kenduri kawen member sekolah menengah dulu.


Aisshh..tak bile tah aku nak buat thesis ni. tapi tapi, aku buat entry ni nak cite mende lain sebenarnye. pagi tadi sebelum siap2 nak pegi kenduri, aku sempat tengok Nasi Lemak Kopi O kat tv9. kebetulan time tu takde mende nak buat. so aku pun menjinak2kan diri untuk tengok tv. yang buat aku betambah tepaku nak tengok tu sebab ade Fatin Liyana. \^^/




Mase host rancangan tu dok interview si fatin ni, ade jugak mende yang capture my mind. antaranye ape tips  FL tulis blog. then fatin jawab tidak tulis mengenai orang lain dan tulis ketika dalam mood yang gembira. ermm..bagi aku tips tu sangat bernas!


Thanx fatin for the tips! hehe. saje je nak kongsi tu je kalo2 ade yang tak dapat tengok FL kena interview tadi.


The Pengantin


Satu-satunye pic penuh aku


My friends yang datang tadi. ramai tau. suke sangat >_<


Kami pergi bersama!



Nite peeps! Maceh bace!

4 comments:

  1. time kenduri la jumpa kwn ramai2 kan hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe btol2! rase mcm reunion je smlm.

      Delete
  2. Hahaha.... hepinye die dapat pg kenduri :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah giler xhepy. da lme xjmpe tu. tu yg hepy betol ni. ;D

      Delete

Cer komen.Cer komen.tanjat boboi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...