Sunday, December 9, 2012

Adakah Ailee dan Vivy Yusof Saudara kembar?


Assalamualaikum ^_^


Di saat aku sedang menaip ni, hujan masih lagi turun membasahi bumi. Tapi sekarang dah renyai-renyai dah. Kalau ikutkan tadi masa kat kenduri kawen member sekolah rendah tadi, kitorang terpaksa tunggu dalam sejam lebih gak lah bawah kanopi tu sebab tak sempat nak balik, dah hujan turun dengan lebatnyaaaa..



Selamat Pengantin Baru Khairina dan Hafiy! Selamat sudah diijabkabulkan pagi tadi dengan 1 lafaz. Wahh, kelas kau jah! hehe. Suke sangat baju pengantin. Jubah warna putih tapi ade manik-manik warna peach ala-ala pink sikit. Simple but nice. Naik seri. =)



Eh. Lari topik sikit. Hehe



Di kalangan bloggers, pasti kenal dengan nama Vivy Yusof kan? Aku sendiri dulu pernah baca blog vivy. Tulisannya full in english. Orangnya cantik. Sekarang dia lebih dikenali sebagai usahawan shopping online yang diberi nama Fashionvalet.net. Aku bukan lah nak bercerita sape vivy ni. Tapi baru-baru ni sedang aku asyik tengok muzik video Ailee ni, aku perasan muka dorang ni sama. Ailee ni penyanyi korea yang sedang meningkat naik sekarang sebab lagu dia sedap, ditambah lagi dengan suara dia yang sedap giler and sebab cantik sangat orangnye. heheh

Both of them cantik! Envy sangattt



Ok. Layan jelah video bawah ni petang petang ni ye =)




TQ.

32 comments:

  1. sys ble lagi nak naik pelamin??kawan dah,sys??hee..nanti jgn lupa jmpt taw..hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. sys tggu orang masuk minang dik..haha. mestilah sys jemput chot. tak lupe pny ;)

      Delete
  2. Selamat pengantin baru kepada Khairina & Hafiy ^_^
    Iya kan...Serupa la...

    ReplyDelete
  3. hehe..nk pegi ngorat vivi yusof tu la:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. opss sory..she is not available. bru je kawen. melepassss ;D

      Delete
  4. tahniah kawan kamu.

    OMG< vivi looks so Korean:)

    http://inijojomerah.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. sgt korean kan muka vivy..cantik sgt!

      Delete
  5. aku rajin gak baca blog proudduck. vivy yusof beauty with brain kan?

    ReplyDelete
  6. ouh 1 benda lg rupa dorg xsama lgsg. jau api dr pgg

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup! she's beauty with brain. untung suami dye. hehe

      tak sama ke? takpe. pendapat masing2. ;D

      Delete
  7. Vivy Yusoff pretty and perfect. Sama macam Hanis Zalikha beauty with brain. hikhik. Tie comelllll belog mum lonie.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hanis pun sama. cantik n sgt cantik! huhuh

      maceh pix! blog mum pom comey ugok. ^_^

      Delete
  8. memang same... hehe... oh Ailee memang suarenye sangat sedap.. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. same kan? tak banyak pun sikit..eheh. suara dye sgt sedap kot. dah la cantik..ish3.betuah badan..

      Delete
  9. vivy yusoff ? ailee ?
    ahhhh kenapa tk kenal dedua niiii T T

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh takpe awak..masih sempat lagi utk gugel mereka. ^^

      Delete
  10. okay tak kenal. hahaha sob sob -_-'

    ReplyDelete
    Replies
    1. vivy ni dah byk kali gak msuk tb..aritu pasal dye kawen. msuk dlm Cinta Kita kat astro..;)

      Delete
  11. seriously xkenal diorang, tak pernah dgr pun nma diorang :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..takpe xkenai pun. tp vivy ni agak familiar jgk ;)

      Delete
  12. memang cantik vivy tu....senyuman dia mengoda...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboiii..hehe dia dah jadi isteri org tau

      Delete
  13. tapi masih manisan Zaty lah daripada si Vivy :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aishh..trime ksh. huhu tp vivy lagi manis + cantik :)

      Delete
  14. bagiku manis sudah lebih dari cukup, cantik itu relatif :) btw salam kenal ya Zaty :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya ya..salam kenal jugak warong coffee! :)

      Delete
  15. dah jadi blogger sejak 2008 tapi x kenal orang yg dimaksudkan..
    hmm, there's something wrong with me #eh

    ReplyDelete
    Replies
    1. cube try cari name proudduck kalo xclap.. :)

      Delete
  16. yehhaa nanti sys nk jmput chot time kawen..wahh melting,nose bleeding dgr..tp sys duk mana erk??kalau jauh,kena book tkt flight ni..hahaha

    ReplyDelete
  17. terjah
    http://nurulnamasaya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. HOMESTAY MURAH UNTUK DIDIAMI http://homestaymansorchoot.blogspot.com/

    ReplyDelete

Cer komen.Cer komen.tanjat boboi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...