Wednesday, August 29, 2012

Raya wehhh =D

Assalamualaikum ^_^


(Sambil hulur tangan)
Selamat Hari Raya...Selamat Hari Raya..
Selamat Hari....eh, lelaki..tak boleh salam :)
Heheh


Selamat Hari Raya readers and bloggerssss!!
Maaf Zahir Batin ye jika saya ada tersalah kata, terlancang bicara, terlebih bergurau dan seangkatan dengan dosa2 apabile menaip ni. Maklum lah..saya hanya insan kerdil je yang tak lepas dari melakukan kesalahan yang disedari mahupun tak. :)


Agak2 basi dah ke citer raya ni? Harap tak lah ye. Hewhew. Actually entry ni dah buat separuh jalan, tapi selalu tak habis. Jadik, let's get started!


Nak citer pasal raya..actually takde yang special pun. Raya pertama beraya di Batu Gajah, Perak. Kebetulan masa kat kubur, nampak Yuna kat sane. Bukan aku yang nampak, tapi sepupu. Hehe. Sesi pertama, biasalah. Sesi mintak ampun mintak maap kat family, pastu sesi kutip duet raye. Eh, I tak mintak tau, tapi dorang yang bagi. Almaklum lah belum keje lagi. Masih menunggu hasil daripada menanam anggur ni. =P


Then sesi bergambar. Jadi biar gambar lah bercerita yeee =D














12 comments:

  1. wahh wahhh biru-biru gituuuu. sedondon semuaaa. tudung ala-ala radiusite yg beads2 tu mane zaty? hihi tunjuk la pic plisss. hee nk tgk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nana, yg ade beads tu xbeli, sbb mahal sgt. huhu..tdg ni yg ala-ala lolipop radiusite. tapi zaty buat style lain. ni namenye style terburu-buru.haha

      Delete
  2. Selamat hari raya tie. Maaf la kalau ada salah silap dengan mum selama nie. Comelll nya berbaju biru nah. Heee. Tie mum dengan adik mum nampak adik mum lagi kakak. >_<

    ReplyDelete
  3. OMG OMG! that means im look younger? Ahakz! *blushing

    ReplyDelete
  4. waaaahhhh.... biruuuu tuuu..... :) sweet....
    dah besau besau adek2 ko kan...macam tak cayeee..... dlu kecik cemetot je...heee...

    ReplyDelete
  5. Wah,tema biru ye?comel molek semuanya:D

    ReplyDelete
  6. cantik nya dia di hari raya! selamat hari raya. maaf zahir batin! :)

    kita pun dapat duit raya sebab tak keje lagi. hikhikhik.

    ReplyDelete
  7. selamat hari hari di hari raya... heheheh

    ni xhabes raya lg ke.. ;p

    ReplyDelete
  8. wah tema biru la dia thn ni...

    ReplyDelete
  9. zafirah: kite kan same. blue theme..hikhik

    ainraus: awk pn cantek jugak ok! ;D

    zulhilmi: hahah selamat hari hari jugak..raye sebulan maa ;p

    ku cit: hehe tulah.tak pernah gune tema biru lagi

    combi: camat ari raye jugak combi ;)

    ReplyDelete

Cer komen.Cer komen.tanjat boboi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...