Thursday, June 9, 2011

Patah tumbuh hilang berganti

Hamboi2. ciap pepatah2 lagi ni ha. hehe. actually, takde lah patah mane pun. cume rosak lah sikit2. ape? tak paham?

Takde. baru2 ni handphone sony merah aku tu buat hal. ish, bengang betol aku. ade ke patut sume button tak leh tekan. mule2 key angkat call ngan letak call tak leh gune. pastu key option tak leh gune. last2 key nak padam klo silap taip pun tak leh tekan dah. mane tak naik darah aku. seb baik takde darah tinggi.

Last2 aku maleh nak layan henset tu, aku pun stat lah curang! siap survey lagi nak beli henset ape. padam muke. tulah, sape suh jatuh banyak kali. hoho!

Target aku mesti lah henset pink. so yang tengah in skang ni macam henset touch screen je. so tengok jugak lah touch screen henset tu. macam2 lak ade. ade iphone lah, xperia lah, satio lah. last2 aku bekenan kat vivaz.


Tengok lah sok mane yang dapat. aku minat sony je. nokia kureng sikit sebab design dye tak berapa cun. ni bagi aku lah. bagi orang lain tak taw lah. blackberry pun cam kureng sikit sebab key dye kecik sangat. even tangan aku kecik pun, aku nengok cam susah je nak tekan.

Function vivaz ni secare ringkasnye yang aku suke sebab:

 video call | HD video | touch screen | aGPS | wi-fi | 3D games | 8.1 megapixel


Maceh bace!

8 comments:

  1. omg! pink lawaa. tp senior aku cakpa, kalo touch screen, samsung sangat elok. huhu tp tak tawu lah kan~

    ReplyDelete
  2. @Dee Chicuita
    yke? huhu..mmber ak de gne gk samsung. tp xpelah.bia ak try sony pny touch screen lak..=)

    ReplyDelete
  3. best la phone baru, aku pakai nokia yg torch light tu je. haha. best2 phone baru.

    ReplyDelete
  4. tie..u noe wut..aku gne vivaz yng pink kaler 2..hahaha..beli la..cool!!hee

    ReplyDelete
  5. @kelibat
    haha..nokia torch light tu jgk lah yg btahan lame kn..troskn gune! =D

    ReplyDelete
  6. weyh. harge tak survey ke? kasi kongsi la. hehe.

    ReplyDelete
  7. @wunny
    huhu..ni bf ak kowtim ngn adeq dye..dpt lah murah..

    ReplyDelete

Cer komen.Cer komen.tanjat boboi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...