Sunday, September 30, 2012

Segmen: Tangkap Follower Sebanyak Mungkin

Assalamualaikum ^_^


Seronok rasanya bila dapat berjumpa semula dengan sedara/sepupu yang hanya dapat berjumpa setahun sekali je. Walaupun tahun ni kitorang tak sempat jumpe masa raya, tapi dapat jugak jumpe sebab diorang nak lawat ayah kat rumah. Yang bestnya, diorang siap tido lagi kat rumah for the first time. Seronoknya, sebab dulu masa kecik2 kitorang rapat. Then bila dah besar makin jarang pulak jumpa. :(  huhuh


Hohoh. Nampaknya entry tidak seindah tajuk yang diberi.


Baik2. Berbalik kepada tajuk entry, kali ni aku akan join segmen yang telah ditagged oleh si cantik Fifie, my college mate. Actually tak tau pulak due date segmen ni 30 september sebelum 11 malam. kuikuikui. Maka, harus lah aku siap kan jugak entry ni secepat mungkin ye. =)




Sememangnya owner segmen ini, Nabila Medan mempunyai sebuah blog yang sangat cute, banyak doddles, penuh dengan informasi mengenai tutorial blog dan boleh menerima tempahan untuk header dan lain2. Rasanya tak perlu lah diterangkan lagi kenapa aku join segmen ni. Sudah terang lagi bersuluh ye. Harapan saya agar jumlah followers saya dapat bertambah dari yang sekarang yang kecemetot tak seperti rakan2 bloggers yang lain dan dapat menambahkan kenalan bloggers yang sudi mengenali diri ini (kalau sudi lah.hukhuk) serta boleh menjalinkan ukhwah persahabatan di alam maya ini. Wahh. Bak kata pepatah. Yang jauh kita rapat-rapatkan. Yang dekat kita mesra-mesrakan. Tak gitu? hewhewhw






Dengan ini aku nak tag 2 rakan bloggers aku iaitu Cik Nana si gadis manis, dan Mat Romeo si pelaut. Hiks

Maceh bace!

43 comments:

  1. Menarik. Tapi masa yang diberikan sangat tak menarik. Hahahah. Tak apa. Lain hari, saya balas segmen ni. Ok? Terima kasih tag saya dalam segmen ni. ^_^

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. alaaaa tak sempattttt nak menaippp lagii. btw terima kasih tag kite ye ;) chaiyok chaiyok..tangkap ramai2 boleh mintak sikit. hee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..takpe2. lain kali lah pulak kite maen tgkap2. :p

      Delete
  4. rjn rjn blgwlking.
    lame lame
    ramai la yg tau..

    ReplyDelete
  5. Jengg kreng... penulisan di blog yg ada seminggu sekali mmg terlepas... Hiks.

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu..lepas ni kena slalu menulis lah ye

      Delete
  6. salam,done follow you !
    terjah dari segmen yg sama..
    salam ukhwah..jom follow back ! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. sis, tak blh follow lah.ade link blog tak?

      Delete
    2. http://lindafuad.blogspot.com/

      Delete
  7. dr segmen sama :)
    done follow u :))
    http://ijaakmal.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum :) Datang follow sini. Jemput join GA Miera :)http://pinkitusweet.blogspot.com/2012/08/2-years-anniversary-blogs-giveaway-by.html
    lagi sembilan hari je nak tamat. cepat-2

    ReplyDelete
  9. tangkap jangan tak tangkap... :p

    ReplyDelete
  10. Salam, singgah sini dan follow juga. :)

    http://flowerbucket92.blogspot.com/2012/10/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  11. Owh fifie tu your college mate..
    ap2 pun gd luck dlm segmen ni ^^

    ReplyDelete
  12. tngkp tu pkai apa..?? joran ke, jala ke, ke kenapa pasang perangkap..??

    ehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kite gune jerangkap samar. penah dgr? heheh

      Delete
  13. Nak banyak followers ke? Usaha..usaha..n usaha..

    ReplyDelete
  14. alaaa. ain tak sempat join. :(
    nak tangkap jugakkk. :P

    ReplyDelete
  15. Datang berguling-guling merayau melalui Segmen Tangkap Follower Sebanyak Mungkin.. ;)

    http://www.erazfadli.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum

    sy singgah BW dari segmen yang sama. done follow u

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  17. salam perkenalan, datang dari segmen yang sama.. sudah follow awak juga..

    http://ijaakmal.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  18. Salam dear.. Awesome blog! Pandai u design.=) Come join my segmen here if nak saya folo awk.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html or visit this page http://dliajanediary.blogspot.com/2012/09/gadis-bermata-cantik-antara-peserta.html?spref=fb untuk support saya dalam modelling!=)

    ReplyDelete
  19. salam.... saya dah follow sini...jom follow saya jugak
    http://kembaradrumstik.blogspot.com/2012/10/tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  20. salam.... i am following you...lets follow me too... tq...love you
    http://warnawarnisaedah.blogspot.com/2012/09/tangkap-follwer-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  21. dtg terjah dari segmen sama !!
    done follow here :)
    http://www.aisyahhumaira.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html


    NIERA BARU KAHWIN MUDA !!
    JOM BACA KISAH NIERA > http://www.aisyahhumaira.com/2012/09/indahnya-bercinta-selepas-kahwin-par1.html

    ReplyDelete
  22. Done follow!Jemput singgah blog saya eh!
    http://nurfatihahhijau.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  23. sampai dah ke blog awak. salam perkenalan. jom g blog saya meh =)


    http://aquarestsadrenalin.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  24. yuhuu !! datang dari segmen yang sama.
    salam perkenalan ! =)

    ReplyDelete
  25. salam perkenalan.. hye, terjah sini, datang dari segmen yg sama.. jemput singah ke blog sy... http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/10/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  26. http://www.kisahemasputih.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html
    sy dari segmen sama..

    ReplyDelete
  27. dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete

Cer komen.Cer komen.tanjat boboi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...